uFeel.me
Че пепел е след любовта
Автор: Giovanita,  26 март 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 703

Една позната ми предрече,

Че пепел е след любовта!

Една лъжа ми стига вече,

Предателство, провал, тъга.

Един мираж, пред мен осъмнал,

Приветлив, таен силует...

Една молба: Недей да тръгваш!

Любов, сега е твоят ред!

Единствен бе, за мен - желание,

Сега - мълчание, грабеж!

Любов - след нея наказание!

Един прекъснат бял летеж!

Дали ще те обичам? Колко?

Лавина тежка бе за мен,

Юмрук, нещастие и болка,

Белязана с печат студен.

От всяка мисъл се разстила

Виновна лудост във кръвта...

Това е... вече нямам сила!

Аз тръгнах там... след пепелта!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me