uFeel.me
Чъжди сърца
Автор: beibi,  6 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 445
Тихо,тихо се стопяват
моите сълзи,тихо
и на вън снегът се топи.

Душата ми в покой остава,
твоят образ,съзнанието ми
вече не завладява.

Забравихме се,не на шега,
явно и за двамата,
е най добре така.

Тихо се стопи,
и последната сълза,
от грейналата усмивка
на моята уста.

Плахо,едва,едва и слънцето
разпръсна топли пипала.
Тихо и не на шега ще стопли
нашите чужди сърца.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me