uFeel.me
Част от мен...
Автор: pavli,  20 април 2012 г. в 19:23 ч.
прочити: 1552

Част от мен, която мисли във всички посоки...

Част от мен, която действа напук на разума...

Част от мен, която пее за любовта...

Част от мен, която се смее щастливо...

Част от мен, която потъва в очите ти...

Част от мен, която обича... мечтае...

Част от мен – ти, който слепваш всички части...

 

                                                       © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me