uFeel.me
Част от мен си ти!
Автор: toni_bliznaci,  17 ноември 2010 г. в 11:47 ч.
прочити: 529
Луди от любов сме с теб сега,
обземат ни неописващи се само с думи
емоции и чувства,
държим се като мънички деца.
Ах, тази птица Любовта...
понесе ни на своите крила.

Щом чуя любимия за мене глас,
полита душата,
трепти от нея всяка част.
И сякаш китара е...
ти музиканта си
и всяка струнчица от нея
докосвайки... за тебе свири.

С теб красиво започва ми денят
и все така красиво завършва и нощта
докато...
не потънем заедно в съня.
А твоята усмивка - светлина за моята душа,
обливаща ме с мека топлина,
не бих заменила
дори за гледката на изгрева и залеза.

Ти огледало си на моята душа,
в теб оглеждам се,
откривам себе си,
мечтите си...
част от мен си ти.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me