uFeel.me
Часовник
Автор: mol4o,  19 юли 2011 г. в 16:49 ч.
прочити: 256
И някак времето без теб минава толкоз бавно,
а дните нижат се един след друг,
и искам с теб да бъдем заедно,
а не да бъда с някой друг!
На стената ми часовника тиктака,
отброява секунди, минути после часове,
а аз втренчена в него все те чакам,
мое мило зеленооко момче!
Да, чакам те с притаен дъх
и силно биещо за теб сърце,
чакам те тук,
и нека по-скоро се хванем пак за ръце!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me