uFeel.me
Чакаш ме
Автор: mozilla,  29 април 2010 г. в 09:42 ч.
прочити: 519
Ще останеш там където си – чакащ,
да изгрее отново звезда,
да се взреш в погледа плачещ,
да изтриеш горчива сълза.

Ще останеш там където си – чакащ,
да пристигна при теб с мисълта,
с полъха влюбен и галещ,
да докосна твоята душа.

Ще останеш там където си – чакащ,
да прегърнеш жената мечта,
ще усетиш допира парещ,
и ще знаеш – дошла е при теб Любовта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me