uFeel.me
Чакам
Автор: gabi_81,  4 юли 2010 г. в 00:19 ч.
прочити: 461
Чакам те да се завърнеш
и силно пак да ме прегърнеш.
С очите топли да ме зърнеш,
с любов душата да обгърнеш.


Сърцето пламенно тупти-
цялото от страст гори.
Искри в очите ми пламтят-
не те ли видят-ще се взривят.


Живея със надеждата гореща,
мечтая за поредната ни среща.
Ръце един към друг ние да протегнем
и всякакви раздели да избегнем.


Ще се слеем във едно
и ще преборим всяко зло.
Любовта си така ще укрепим
и заедно напред ще продължим!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me