uFeel.me
Чакам те
Автор: keitito,  20 юли 2010 г. в 17:25 ч.
прочити: 289
В легло покрито от коприна
чакам те да дойдеш,
с устни влажни тялото ми
нежно да докосваш.
С ръцете нежни да препускаш
по нежната ми плът,
дъхът ти страстен по тялото си да усещам.
В лабиринта от любов да се изгубим и възбудени
за кой ли път телата страстно да играят.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me