uFeel.me
Чакал си ме там
Автор: insight,  15 юни 2011 г. в 17:12 ч.
прочити: 225

Намерих те сред хиляди лица,
за миг разбрах, не те подминах,
в усмивката ти аз видях света,
и в кадифените очи застинах!

Докосна ме и засиях,
разля се в мене мъжката ти нежност,
единствено за тебе закопнях,
и запулсира в сърцето ми безбрежност!

Отдавна търсех да те срещна,
а пътя бил ни начертан,
сред лабиринти на изгубени любови,
открих те, чакал си ме там!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me