uFeel.me
ЧУЖДО СЪБУЖДАНЕ
Автор: bobig,  7 октомври 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 293
ЗАКЛЮЧИХ ВРАТАТА И ИЗГУБИХ КЛЮЧА.
КАК ДА ТЕ ПУСНА ПРИ МЕНЕ ДА ВЛЕЗЕШ?
ЗАКЛЮЧИХ И СЕБЕ СИ В ТАЗИ ЛЪЖА,
ЧЕ НИКОГА НЯМА ДРУГ ДА ОБИЧАМ.

ЗАСПИВА СЪРЦЕТО МИ САМОТНО И ТИХО.
ЗАСПИВАТ И МИСЛИТЕ МИ ЗА ТЕБЕ СЕГА.
ЗАСПИВА ДУШАТА МИ, УМЪТ МИ ЗАСПИВА.
НО МЕ СЪБУЖДА ЧУЖДА РЪКА.

ОТВАРЯ ВРАТАТА С ЛАСКИ И ДУМИ.
НЕПОЗНАТ НЯКОЙ ВЛИЗА ПРИ МЕН.
НО ОБИЧ ЛИ Е ТОВА ИЛИ БЕЗУМИЕ -
НЕ ЗНАМ. И НЕ ИСКАМ ДА ЗНАМ!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me