uFeel.me
ЧУЙ МЕ - ЕЛА!
Автор: tonia_borisova,  10 юли 2011 г. в 02:09 ч.
прочити: 208

Понякога – внезапно и необяснимо,

като дяволче скрито в душата ми,

изскача от тъмния ъгъл желание:

в този миг да си мислиш за мене!

Затвори си очите и повикай спомена –

тая жива искрица, неугасена

от мълчаливата неизвестност

на  безкрайни и тъжни дъждове…

Помисли! И ще видиш как ражда се огънят:

пропълзява езичето – тъничко, бледо,

лилава нишка, нежно-синя следа,

после лумва високо, горещо и алено

и душата ти – болна от обич, душа,

нямо, без стон изгаря разжарена,

изтерзана от диви копнежи – сега,

да ме имаш отново – беззащитно момиче,

в този миг да ме имаш - откровена докрай!

С оня звук от гласа ми, който казва: обичам!

С нежността на ръцете – упорита вода,

всички ръбове в острия камък на Времето       

с постоянство изгладила…Чуй ме – ела!

1978г.В.Търново

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me