uFeel.me
ЧРД, Мишле най-сладко
Автор: todorspasov,  19 септември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 1582

Ръка подай ми, сънчево момиче,

очи за кратко затвори сега.

Гмурни се в океана на мечтите.

Днес твоя ще е пъстрата дъга.

 

Далеч от ежедневните тревоги

във себе си детето докосни.

Усмихната играй до изнемога.

Днес твой ще са морските вълни.

 

Огледай се във детската невинност,

с усмивка помогни и да личи.

От утрешния изгрев открадни си.

Днес твои ще са топлите лъчи.

 

Затичай се към страстните копнежи

и смело се предай на нежността.

Увий се във воала на тъмата.

Днес твоя ще е любовта.

 

И луд по тебе, слънчево момиче,

аз целия си свят ти подарих.

Целувам те и много те обичам.

Днес подарявам ти и този стих.

 

06.09.07

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me