uFeel.me
ЧИНАРИТЕ ШУМЯТ
Автор: hadjito,  21 май 2013 г. в 16:34 ч.
прочити: 257
Чинарите шумят,
чинарите се галят с клони бели,
заплели слънцето
на любовта в играта
и с вятъра го гъделичкат
по топлия корем;
косите му подръпват и разплитат,
и с многогласа на листата си
се смеят.
И само аз,
от теб забравен,
вървя под тях унил и тъжен.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me