uFeel.me
ЧЕРВЕН КАРАМФИЛ...
Автор: aza_9,  16 август 2011 г. в 20:12 ч.
прочити: 310
Танцувам с горещи очи
от радост опиянени,
с карамфил в буйни коси,
а в мечтите - вселени

И някак бурно, увличащо,
докоснах в теб струна,
танцувайки танго горещо,
дори без да те целуна...

Със моя червен карамфил
гърдите ти нежно закичих,
ти каза- без сърце си бил...
Наместо сърце го обричах

Да ти даря сърце аз мога,
с червен карамфил за сега.
Не искам да си тревожен
през миговете на самота

Танцувай, с теб ние се можем,
пред нас е дълга нощта,
с червен карамфил- положен
като... Сърце - красота!

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Перефраза по песен на Янис Париос

aza_9

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me