uFeel.me
ЧАР
Автор: idan,  30 март 2012 г. в 23:37 ч.
прочити: 389

Не! Не си звезда.
Падаща може да е тя.
Ти си на върха
в полет с любовта.
Не! Не си ти цвете.
За кратко то цъфти.
Непреходен е твоят чар,
божи той е дар.
Ти си момиче нежно,
ухание копнежно,
блясъка на слънце
пленило  моето сърце!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me