uFeel.me
Бяло
Автор: CHAR,  16 януари 2013 г. в 14:50 ч.
прочити: 475


Срещнах те и те целунах
и искам да разкажа на света,
но всъщност толкова е много,
че онемявам и мълча...

Много е... кое ли?
Всичко!
Очите ти...
усмивката добра,
целувка озаряваща,
но поразяващо прилежна,
прохладно,
бяло бе докосването ти,
като на пролетта.

Полъх ставащ устрем, ме обзема
и надежда ставаща мечта.
Яркост цветовете придобиват
под премреженост копринена на погледа ти,
ласкав зов за близост,
истина и красота!






    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me