uFeel.me
Бяла тишина
Автор: maystormanol,  10 март 2009 г. в 15:38 ч.
прочити: 264
Навън е тихо, тихо, бавно пада сняг.
Наоколо е само бяла тишина.
И съзерцавам плахо през стъклото пак
с надеждата да зърна същата жена.

И силует се мярна май пред моя праг.
Дали не спря пред него същата жена.
Ще донесе ли през навяващия сняг
поне една искрица топлина.

Но вече няма я в заспиващия мрак.
Единствено остана бяла тишина.
Навън навява тихо, тихо сняг.
Дали това бе същата жена.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me