uFeel.me
Бяла роза
Автор: az20sam,  27 юни 2011 г. в 13:06 ч.
прочити: 175

 


Роза, бяла като вар,


самотна в градината расте.


Коренът износен - стар,


постепенно съхне.


 


Никой розата не съжалява,


нима не жадува за вода.


Всеки безразлично я отминава,


увяхват нейните листа.


 


Роза, бяла като вар,


самотно в градината расте.


Там, край стария дувар,


отсреща във съседите.


ПРОЛЕТНОТО МОМИЧЕ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me