uFeel.me
Бяла приказка
Автор: bizcocho,  6 март 2010 г. в 21:22 ч.
прочити: 533
Бяла приказка. Неми уста.
Лозов лист до стъклото изсъхва.
Пее своята песен снега.
Топла стаята в обич изпръхва.
 
Огън гали поредно дърво.
Диша чаят край сладко-смокини.
Твоята ласка е чудно пано.
Синя обич съм сред бели пъртини.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me