uFeel.me
Бяла лястовица
Автор: dancho,  19 август 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 301
Лястовица бяла
на покрива кацна
и аз се зарадвах,
но бързо отлетя.

Купидон ме улучи
право в сърцето.
Стрелата заби се,
но залепна небцето.

Афродита ми прати
своя сигнал?!
За роза красива
не бях и мечтал!

Но нежното цвете
увяхна само
в моето студено
и пусто гнездо.

Сега към звездите
поглеждам с надежда,
но усетил вината
погледа свеждам.

Купидон ме улучи,
Афродита помогна.
Скромността ми горчи-
Как да я превъзмогна?

Лястовица ме гали
със своите пера,
но не тази същата,
а с черни крила.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me