uFeel.me
Бях забравила за теб
Автор: yoanitka88,  23 юли 2011 г. в 13:24 ч.
прочити: 189
За твоите очи не бях се сещала отдавна,
и бях забравила за твоите ръце.
Сега пронизва ме болка, на никоя друга равна,
видях те отново и разтуптя се моето сърце.

Все така красив си още,
все така вълнуваш моите мисли ти,
все така за тебе само мисля нощем
и нещо в душата ми гори.

А ти, поглеждаш ме едва, прикрито,
дали виновен чувстваш се, не знам.
Дали вина в тебе аз откривам,
или моето тяло искаш аз отново да ти дам?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me