uFeel.me
Бях ангел в Рая
Автор: aneta_kz,  11 ноември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 583
Дълбаеш шеметно...!
С длето в гърдите.
Гравираш мигове
(останали сами).
Събираш смело бисерите от очите,
които можеш да целуваш само ти!
Залепнаха ли твоите целувки,
че още ги усещам в моя сън?
Как галят нежно страстните ми устни.
Въздишките ти чувам.
Там, навън.
Видях те сред изсъхнали метличини.
Не беше сън.
Ти беше там на края.
Във шепите си стискаше кокичета,
... а аз летях.
Бях ангел в Рая!
Видя ли ме?
Тогава аз бях друга.
Шеметна.
Различна от сега.
На рамото ми кацна пеперуда
с омайващи, разперени крилца!
............
Прегръщах времето.
Откъсвах от листата.
Със тях поръсвах твоята планета.
Не ме видя.
Бях ангел в Рая!
Летях над теб и пазих ти късмета!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me