uFeel.me
Бягство
Автор: anapest,  22 септември 2012 г. в 09:53 ч.
прочити: 327

Добра позната беше любовта ни
като аромат пътуваше безспир
поднесен и отдалечаван от ветровете
заедно с уморените очи
с една усмивка изгубена в тревата
и песента на раковината
която душата ни се мъчеше да разбере.
Добра позната беше любовта ни
въздух и предмети докосваше безспир
за да разбере
как не желаем да ни няма.
И ако се държахме за погледите
ако чужди светове прегръщахме
и вдишвахме дъха на другия
затворили клепачи и обятия
това бе нашата болка
да не сме сами в раздялата.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me