uFeel.me
Бягство
Автор: tiamat_,  30 март 2012 г. в 18:05 ч.
прочити: 257

Миг пролет. След това - тишина.
Бягство на вятъра подир Април.
 Бягство на Април подир Вятъра.
Любов ли е онзи миг от пролетта,
който накара цветята да полетят
и разплака небето.
Събра го в шепи
и го разтопи.
Миг пролет, след това - тишина.
Излез от себе си и избягай.
Имам цялото небе и една длан,
по която да тръгна - от тук
до звездите. Миг пролет.

Ръцете ти обещават топлина.  

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me