uFeel.me
Бягство от себе си
Автор: Nanita,  31 март 2011 г. в 16:29 ч.
прочити: 173
Не се заключвай зад четири стени
самотата понякога убива
поплачи си тихо, в празното дори
неизвестността не винаги е сива.

Не се затваряй в себе си, недей
огледай се-живота е прекрасен
кажи си го, извикай го на глас,
за да отекне в стаята ти като екот.

И ехото когато отрази го
звукът ще те погали с топлите си длани
усмихни му се, макар, че сълзите горчат
 това ще е за теб новото начало.

31.03.2011г.
Nanita, Бургас

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me