uFeel.me
Бягам
Автор: beibi,  21 ноември 2004 г. в 00:00 ч.
прочити: 452
Нощта се спусна над Сахара
избавление тя дарява,
бавно керванът потегля
и от черни мисли ме разсейва.

Бягам от спомени горещи
изтръгвам образи човешки,
забрава нежна да ме погълне
в мир и покой да ме обгърне.

Нараняваш ме ежедневно
забравяш ме неизбежно,
голямата любов се прероди
а на мен трохичките остави ти.

Дали във вечността ще забравя
някога това и сълзите ми горещи
ще заличат ли спомените вечни.

Бягам настигни ме и ако можеш
при теб върни ме,аз сам греха
аз съм изкуплението.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me