uFeel.me
Бутилка
Автор: ^eLeNa^,  31 май 2012 г. в 02:29 ч.
прочити: 221
Подарих ти душата си в бутилка,
с панделка и етикет.
Без цена, само със бележка,
че всичко вътре е за теб.

Взе бързо луксозния подарък,
развърза панделката, смачка я дори.
Отвори пълната бутилка
и първа глътка ти отпи.

А съдържанието в нея беше сладко -
леко, нежно и опияняващо.
Пиеше без мярка цялата напитка
и само глътка още ти оставаше.

Изпи до дъно всички мои страсти.
Взе бутилката, забравил питието какво е било.
Трясна я на пода?! Изхвърли я!
Остана само счупено стъкло.                    

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me