uFeel.me
Буря
Автор: ananel,  26 април 2010 г. в 08:44 ч.
прочити: 222




Бурята ни следва по петите,
озвучава всяка наша среща.
В наша чест развихрят се сърдити
небесата с тътени зловещи.
И дерат светкавици простора,
оцветяват в синкаво телата
въпреки предпазващата флора,
пред стъклата цъфнала богато.

Крия се до теб в страха си древен
и се чувствам грешница фатална…
Ти си в себе си все тъй уверен,
нямаш страх от сили нереални.
Спазваш разписанието точно,
Не задаваш глупави въпроси…

Но защо мечтая как ще скоча
и по пътя си ще тръгна боса?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me