uFeel.me
Буря от чувства
Автор: kary_aries,  20 ноември 2004 г. в 00:00 ч.
прочити: 1099
Звездите-това са нашите усмивки,
морето-това са нашите сълзи.
Вятърът-това са нашите усмивки,
слънцето-чувство,което в нас гори.

Луната е душа бездомна,
небето нейната самота.
Ураган довял е болката огромна,
ГРЪМ разкъсва две сърца.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me