uFeel.me
Бумеранг
Автор: Genoveva,  27 март 2011 г. в 14:07 ч.
прочити: 166
Нахлу в живота ми.

Преобърна света ми.

Избягах при морето.

То ме изхвърли обратно -

                при теб.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me