uFeel.me
Бучка лед...
Автор: ohne dich f,  17 март 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 596
До сега търпяло - болка,сълзи,изневери
и предателство от уж приятели добри...
Сърцето ми превърна се в бучка лед
и топъл лъч не го докосва,за да се разтопи...

Почувствало любовта в онези минали дни
гореше като буен огън,но само за миг-уви.
Как неочаквано бързо огъня огасна и вместо пламък
бучка лед в гърдите ми го замени...

Обичах да усещам как радостно в мен туптиш
и как пламенно караше кръвта ми да закипи...
Но тези мигове прекрасни...били са игри тъй опасни,
превърнаха те в това,което сега си ти...
БУЧКА ЛЕД И БЕЗБРОЙ КЪРВАВИ СЪЛЗИ!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me