uFeel.me
Broken Message*
Автор: blackmirror,  13 август 2009 г. в 14:51 ч.
прочити: 1012
................................................
New message
..................
................Send

.................................................

И двамата се питахме, Къде си?...

но отговор от тебе не изтръгнахме,

изпращахме любовни sms-и...

и след това... и след това си тръгнахме.


Отчаяни, сами, обезверени,

останали... единствено приятели

си пишем съобщения... решени,

че утре ще решим да ги изпратиме...


Изключвахме си всички gsm-и,

отново номерата си изтривахме

и въпреки... мобилните дилеми

затваряхме очите... и заспивахме.


И сутрин след събуждане заварвахме

вратите ни... болезнено отключени

утайки от кафетата, преварвахме,

очаквайки сърцата да са включени...


И след това... надявам се, разбираше

че няма смисъл, нашето „Къде си?"...

Нали Любов, от нас колекционираше

разбитите сърца... и sms-и!!!

///////////////////////////////////////////////////////////


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me