uFeel.me
Босоногата
Автор: avliga,  22 юни 2013 г. в 18:37 ч.
прочити: 350
          На Краси
 
Отворих сърцето си за тебе,
с песен посрещах изгрева...
Стъпвах боса по росна трева
чаках те в утринта!

Търсих те и преоткривах
във всеки мой стих и сълза.
Обич, моя! Надежда и тъга!
Слънце изгря в песента!

Отворих сърцето си за тебе.
Сътворих те в моя мечта!
Босонога тръгвах по следите.
Запявах песен в утринта!

   Вили Карагьозова
   07.04.2010г.
        

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me