uFeel.me
Борба
Автор: Irresistible,  5 юли 2011 г. в 16:45 ч.
прочити: 191
Ти наистина ли си помисли, че така -
без грам борба ще се откажа?
Ще ме нараняваш? Ще ме нараняваш! Докога?
Аз слабостта си няма да покажа.

И щом успявам още да я крия,
нека за секунда се замислим,
хайде, ако можеш, намери я...
картинката ти май че се избистри!!!

\"Слаба\" няма повече да ме наричаш,
гледаш невярващо учуден,
извиняваш се, дори отричаш,
а изглеждаш видимо сломен...

Борбата току що спечелих,
отиваш си с опашчица подвита,
аз точно във десетката уцелих -
споменът за мене до живот във теб ще скита!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me