uFeel.me
*Болка*
Автор: l.hiena,  4 март 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 684

*

Какво са всички бели пътища,

какво са залезите теменужни,

когато с теб не сме си същите,

когато с тебе сме си просто... чужди?!

*

О, изгревите орхидеени какво са

и всичките брилянтни звездопади,

когато във сърцето си те нося

и държиш ме в огнена засада!?

*

И какво са плетените нощи

и какво са ми молитвените рими,

когато във съня ми жално още

гори неизлекувано... "БОЛИ МЕ!!!"...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me