uFeel.me
Болка
Автор: iveto,  8 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 410
Усетих, че ме искаш от суета човешка и направих с тебе грешка. Ти целия оказа се измама и обич в тебе няма. ‘ Не съм повърхностен ми казваше нали? Но нещо май не ти личи! Реши от мене да си тръгнеш - просто гръб да ми обърнеш. Сега от болка дните са пропити, а сълзите скрити. Във виното червено мъката си давя, но не вярвам аз да те забравя!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me