uFeel.me
Болка
Автор: malka_bebka,  1 юли 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 410
Ти разби сърцето ми эа мен не те боли.
Вече забрави ли или още мислиш ти?
Кажи ми как да разбера,
в думите ти да съзра искреността?
Дали идва от дъното на твоята душа?

А можеше да ти простя, но закъсня!
Ужасно закъсня!
Искаш кътче в сърцето си эа теб да отделя,
отново да притежаваш моята душа,
но как,кажи ми как да ти простя
като нямам веч душа,
а сърцето ми заключих зад стоманена врата!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me