uFeel.me
Болка
Автор: Petrova_AHETA,  23 януари 2012 г. в 16:25 ч.
прочити: 260
Болка ли ти причиних
или с дума лоша те обидих?!
Затрептях пред тебе с  нежен стих,
само миг преди да си отидеш...

Само миг след тебе всичко загърмя,
защото думите ти не ме обгръщат.
Може би единствен във съня
ти ще идваш пак един и същ...

Ти си идваш,за да си отидеш,
но без да се завърнеш-може би...
С лоша дума ли те днес обидих
или с прекалена доброта те нараних?!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me