uFeel.me
Болка
Автор: beibi,  12 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 538
Обичам те безумно,
но днес ще те нараня.
Обичам те до болка,
но днес ще изневеря.
Болката ме тласка
към безумни дела,
болката,
разклаща ми ума,
грешница ще стана,
аз ще съгреша.
Обичам те до болка,
как не го разбра,
ласката за тебе
на друг ще подаря.
Обичам те безумно,
просто,
две думи ми кажи,
Обичам те,Обичам те,
прошепни и болката
във мен потуши....,
грешница не ме прави!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me