uFeel.me
Болка и лек си ми
Автор: Silviya_Markela,  21 март 2011 г. в 18:01 ч.
прочити: 183

 

 

Събуждаш в мене лесно

стихии диви, непознати -

плод на гняв неназован

и помисли катранени...



И лесно ги лекуваш -

забравям всичко, всичко

щом попадна приласкана

в твоите обятия от пух...



 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me