uFeel.me
Болка без край...
Автор: Avrorra,  7 декември 2008 г. в 00:25 ч.
прочити: 273
Пленница е душата на болка силна и няма,
жадно ръцете протягам в порива си да избягам,
ала тъгата черна тласка ме в някаква яма
няма изход... всичко решено е, аз само бавно догарям...
Поле пред мене зелено не виждам
вятър нежен, ухаен не гали ме,
капки роса в длани събира, но изпепеляващ жар ги изпива!
Животът ми веч ненужен ми е... търсих пътеки и извори бистри,
но зла бе таз сияйна светлина и вместо това намерих аз тъмнината пуста
и като магия злокобна опустя ми душата! Душа млада и честна... тласната в черната бездна...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me