uFeel.me
Болка (2)
Автор: pichat89,  21 февруари 2009 г. в 16:05 ч.
прочити: 210

Поглеждайки, всяка нощ към звездите,
аз виждах нейното кървясало тяло!
Поглеждайки в моите студени ръце,
аз виждах само самотата и болката!

Заспивайки, уморен от поредното пиянство,
аз заспивах облян от безброй много сълзи!
И когато се пробуждах пак уморен,
аз виждах само моите кървясали очи!

Тази болка, ме обсипва всеки миг,
в който тя е далече от моето сърце!
Тази болка, е моята зла присъда,
затова защото се подиграх на любовта!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me