uFeel.me
Боли
Автор: sanq,  10 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 720
Една любов във шепи се пилее
Изтича бавно и гори
Ти плачеш, аз плача също
Докога и двама ще търпим

Нека днес да слушаме сърцата
Само днес, а после да простим
За това, че ти си с друга,
А пък аз със друг – боли!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me