uFeel.me
Боли
Автор: obi4ana_madama,  4 февруари 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 384
Боли ме, защото ти си отиваш от мен.
Боли ме и не мога да скрия сълзите си, когато те гледам близо до мен.
Боли ме, защото знам, че повече няма да бъда в твоите преградки, че повече няма да докосна твоите устни.
Боли ме, когато казваш:
„- Прегръщам те за последно!"
„- Галя те за последно!"
„- А довечера, ... може би ще те целуна за последно!"
Боли ме, защото знам, че губя човека, който най-много обичам на целия свят!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me