uFeel.me
Боли
Автор: pepe_jeans`f,  3 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 373
...Боли ме много, боли ме силно
и плача всяка нощ за теб.
Очаквам пак да се завърнеш
да желаеш пак да бъдеш с мен.
Живееш ти във всичко и във всеки
откривам те навсякъде около мен.
И защо ли вместо да те мразя
обичам те по-силно всеки ден.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me