uFeel.me
Боли ме...
Автор: bundy,  15 март 2009 г. в 05:05 ч.
прочити: 221
Боли ме....

Боли ме, когато в онзи ужасен ден,
проведохме най-трудният разговор.
Тогава всичко се обърка във мен,
мислех че са други чувствата ти.

Боли ме, когато се сетя за твоето писмо
и чувствата,които изрази във него.
Загубих ги, мразя се за това
искам единствено и само да ги върна.

Боли ме от твоите думи,
че не виждаш смисъла в нас.
Заблуден ли съм или ти си сляпа,
как може да е нямало "НАС".

Боли ме и сърцето ми страда,
и плаче със кървави сълзи
Но единственото което зная,
е че болката с теб за мен е рая.


15.03.2009

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me