uFeel.me
Боли ме...
Автор: maggi4ka,  24 ноември 2010 г. в 14:23 ч.
прочити: 379

Боли ме! Ти ме промени –

Показа ми какво е да обичаш.

А после ти се промени

И пак си чужд и безразличен.

Боли ме! Искам си смеха!

И веселите нотки на шегите

И пак да бъда нежна и добра

И пак за миг да те обичам.

Боли ме! Ти ме промени –

Възвърна ми надеждите, мечтите...

А влюбен си във нея – знам

И слепият би забелязал

Как гледаш с нежност и тъга

Как искаш да я притежаваш

А смееш се със мен – безгрижно някак

И пак си вярвам, че пък може сякаш

Да съм това, което искаш – да съм ТЯ

Жената на която да се вричаш

Защо ли? Простичко е – ти ме промени

Оцвети света ми с цветовете на дъгата

И знам, о знам едва сега

Че има щастие и на земята!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me