uFeel.me
Боли ме за теб
Автор: dizel4eto__f,  5 октомври 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 589
Боли ме да мисля за утре, боли ме и от днешния ден,
не искам на сърцето да казвам,че ти си отиде от мен.
Боли ме да обичам отново, боли ме от нова тъга,
боли ме,ала в любовта става понякога така.
Мисълта за теб отново пари, спомена бавно ме гори,
в сърцето ми пламтят пожари,и да ги укротиш можеш само ти.
Ала теб те няма в нощта, и името ти бавно мълвя,
и ден след ден скитам в самота,а ти си отиде и взе любовта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me