uFeel.me
Боли ли?
Автор: ralichka,  4 февруари 2009 г. в 17:53 ч.
прочити: 237

Събуждаш се отново сам.
Търсиш ме там,
където отдавна не съм.
Какво още да ти дам -
ти погуби всичко!
Как можа да играеш тази игра?
За пръв път ти си победения.
Живеейки в своя измислен свят
пропусна да видиш
как рухна всичко.
Мразиш ли се, че ме изгуби?
Погледни в очите ми,
скъпи,и ти ли плачеш?
Е, нека попитам -
обичаш ли ме още...
и боли ли да знаеш,
че вече ме няма!?


                    02.11.08

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me