uFeel.me
Болезнено завръщане
Автор: niniababe,  3 април 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 365
Отново се върна....
Не по същия начин, но се върна!
Болката ми пак е тук
И се опитвам да не чуя нейния звук

Какво толкова важно нещо си за мен?
Просто се сети за Момичето онзи ден....
Мисълта за теб обаче е прекалено силна,
Но се опитвам някак пак да съм цивилна...

Щяхме днес да се видим.
Но както обикновено каза “Съжалявам, няма да се видим!”
Чакам сега отново да си поговорим,
Но не искам стара страница да отворим....

Не знам какво повече да кажа.
Не съществуват думите, с които искам да се изкажа.
Явно още дълго ще си в душата ми,
Но няма да те пусна в сърцето ми!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me